Olcso.euOlcso.eu

Kosár:

Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön az Olcso.eu vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:Neosolutions Műszakibolt Kft
1085 Budapest József krt 69 fszt 1
Cég adószáma: 26690955-2-42
Engedélyszám: Cg.02-09-076924
Telefonszám: +36-704167218
info@olcso.eu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Olcso.eu webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén  banki előreutalással, futárszolgálattal történő szállítással,


Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Szilveszteri és farsangi cikkkek webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a  Olcso.eu webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk. A mindenkor érvényes szállítási díjak felszámításával. Egy csomag esetén 1.490 forint.
A megrendelt termékek ellenértékét és a futárszolgálat költséget áturalássaal kell fizetni. Amennyiben Ön a DPD futárszolgálat szállítást választotta megrendelésének elküldésekor.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a futárszolgálat költséget, és a termékek részletezését is.


Szállítási határidő: A megrendelést követő munkanap adjuk át a futárszolgálatnak a csomagot, a DPD maximum két munkanap alatt kézbesíti a megadott címre.Amennyiben nincs készleten a termék a termék beérkezését követő napon adjuk át.

Garancia:
A termékekre gyártói garanciát adunk, melyet hivatalos szakszervízben tud érvényesíteni. Amennyiben nincs a termékhez, garancialevél mellékletben hozzánk lehet fordulni.
A számla ebben az esetben, jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@olcso.eu címen.